3

Termeni și Condiții

 

 

Site-ul www.reveriata.ro este proprietatea SC Reveria Furniture SRL:

 

Sediul social: Craiova, Calea București nr. 275. județul Dolj

Nr. Înregistrare în Registrul Comerțului: J16/1085/2018

CUI: 39334642

IBAN: RO44 BTRL RONC RT04 4750 7201

Banca Transilvania, Agenția Craiova-Est

 

Societatea comercială Reveria Furniture SRL nu este plătitoare de TVA.

Reveria Furniture SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum și termenii şi condiţiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

 

Prin utilizarea site-ului www.reveriata.ro vă exprimați acordul de a respecta Termenii și Condițiile de utilizare prezentate mai jos.

Serviciile şi produsele prezentate pe site-ul www.reveriata.ro nu se constituie într-o ofertă de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o ofertă personalizată din partea Reveria Furniture SRL, veţi contacta direct compania prin intermediul formularului de Contact, prin telefon ori prin e-mail. De asemenea, puteți obține o ofertă pentru mobilier la comandă ori servicii de design și proiectare mobilier în urma unei întrevederi cu un specialist, vizitând showroomul ReveriaTa din Centrul de Mobilă Home & Design Mall - Bd. Ghencea nr. 126 - 132, București.

 

Plata produselor și serviciilor oferite de Reveria Furniture SRL se efectuează în lei și se poate realiza în showroom, cu numerar, respectând plafoanele legal stabilite sau prin card de debit ori card de credit. Este disponibilă și plata prin operațiuni de virament bancar. Modalitatea de plată este: 50% din prețul stabilit se achită la semnarea contractului, diferența urmând a fi achitată cu cel târziu o zi înainte de livrarea produselor / servicilor contractate.

 

Garanția produselor de mobilier la comandă oferite de Reveria Furniture SRL prin intermediul showroomului ReveriaTa este de 2 ani, Certificatul de garanție eliberându-se la data la care beneficiarul contractului efectuează plata finală. Pentru a beneficia de garanție în termenul legal, cumpărătorul trebuie să prezinte certificatul de garanție și factura.

 

Eventualele litigii pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgerea la instanțele judecătorești competente din București. Legea aplicabilă este legea română.

 


Sus