3

Bucătării înzidite

Pentru noi, românii, conceptul de bucătărie înzidită nu ar trebui să fie o noutate. Cei care am avut bunici la țară știm că iarna se gătea pe sobă în loc de plită, iar în loc de cuptor electric sau pe gaz se folosea cuptorul “zidit” în corpul sobei.

Citește mai mult...

Contactează-ne ! Alege Electrocasnice !

Vă așteptăm și pe:

 

 

Bucătării tradiționale din spațiul mediteranean

 

 

Tarile mediteranene, dar si cele nordice, au dezvoltat conceptul de bucatarie inzidita. Ei au adus un plus de valoare practica si mai ales estetica. In Romania au fost cateva incercari timide ale producatorilor autohtoni din afara Bucurestiului pentru a dezvolta conceptul de bucatarie inzidita.

 

 

Incepand cu aceasta toamna, Reveria Furniture va provoaca sa indrazniti sa aduceti bucataria inzidita in casa dumneavoastra. Puteti alege structura pe care o doriti: caramida, rigips sau pal vopsit, fiecare dintre optiuni avand argumente practice sau estetice in favoaresa sa. In showroom-ul Reveria Furniture din Home&Design Mall puteti admira o astfel de bucatarie, realizata intr-o interpretare moderna a bucatariei inzidite clasice. Structura este din pal vopsit: ofera cel mai generos spatiu de depozitare, dar si posibilitatea de a “schimba” cromatica bucatariei folosind doare o pensula si o galeata de vopsea lavabila.

 

 

Fronturile pot fi din orice tip de material: lemn, MDF vopsit sau infoliat, pal, rame cu sticla etc… Se pot monta orice accesorii care se dovedesc utile intr-o bucatarie: balamale cu amortizare, sisteme Aventos Blum, cosuri de orice tip, sertare cu glisiere amortizate etc…

 

 

Va asteptam in showroom-ul nostru ca sa ne impartasiti impresiile dumneavoastra!


Image 1
...pentru Bucătărie

Bucătării din MDF vopsit, MDF înfoliat, lemn masiv sau PAL melaminat. Design rafinat, funcționalitate și calitate.

Vreau detalii

Image 2
...pentru Dormitor

Mobilier pentru dormitor, camere pentru copii, camere de tineret sau dormitor matrimonial.

Vreau detalii

Image 3
...pentru Magazin

Mobilier pentru magazine și spații comerciale, cu design spectaculos, din orice material.

Vreau detalii

Image 4
...pentru Dressing

Dressing-uri simple și dulapuri ori amenajări sofisticate cu sisteme și uși glisante.

Vreau detalii

Image 5
...pentru Baie

Mobilier de baie personalizat și optimizat pentru fiecare spațiu.

Vreau detalii

Sus