3

Mobilier de Baie la comandă

Rigorile pentru mobilierul de baie sunt impuse de specificitatea camerei de baie. Este o zona in care mobilier trebuie construit ca sa reziste la apa si la aburi. In acest scop, recomandam ca mobila de baie sa fie executata integral din MDF vopsit sau MDF infoliat, iar alegerea sa fie facuta in aceasta ordine. In functie de stilul de amenajare ales, usile pot fi simple (plane) sau cu frezari (model).

Citește mai mult...

Contactează-ne ! Alege Electrocasnice !

Vă așteptăm și pe:

Mobilier pentru baie

 

Pretul pentru mobilierul de baie la comanda va fi mai mare decat pretul unui mobilier de baie de serie, dar va avea avntajul unui design unic. Veti avea posibilitatea de a alege culoarea, rezistenta la umiditate si aburi. Mai mult, veti putea avea mobilierul dorit la orice dimensiune.

 

Pentru suportul de lavoar se utilizeaza tot mai mult corpurile suspendate si blaturile din compozit. In aceasta situatie, este important sa existe o colaborare intre dumneavoastra si constructor, daca locuinta este noua, sau intre dumneavoatra si firma care face reamenajarea , pentru a monta console metalice in pereti, acestea avand rolul de a sustine greutatea foarte mare a corpului. Daca nu se poate asigura o fixare sigura, recomandam sa se renunte la suspendare sis a se aleaga picioare care sa sustina corpul.

 

Daca spatiul din baie permite, putem executa un corp prevazut cu cos pentru rufele murdare, sau putem concepe un corp cu adancime mica pentru prosoapele de baie si / sau produsele de igiena.

 

Accesoriile folosite este de preferat sa fie Blum cu amortizare, indiferent daca vorbim despre usi pe balamale sau sertare. Pentru sertare, daca am opta pentru “cutii” metalice, cu siguranta ar face mai bine fata la umiditatea din baie. Daca bugetul permite, alegeti una din variantele Tandembox, Legrabox sau Antaro de la Blum.

 

O discutie aparte este cea referitoare la deschideri. Nu recomandam deschiderile prin apasare (Tip ON, de la Blum). Ar insemna sa intre in contact frecvent apa de pe maini cu fronturile mobilierului, avand ca efect urme inestetice. Nici manerele, care au un volum mare in raport cu spatiul de baie relative mic, nu sunt o solutie optima. Frezarea tip maner executata in MDF are acelasi dezavantaj ca la deschiderile prin apasare.

 

Ideal ar fi sa optati pentru butoni intr-un finisaj potrivit mobilierului si intregii amenajari.

 

Oglinda clara este un element care nu poate lipsi de deasupra lavoarului. Daca avem un corp de mobilier inalt, puteti alege ca pe o usa sa punem o oglinda, eventual intr-o rama, astfel incat sa reflecte imaginea noastra intraga.

 

Fiind un spatiu intim, baia poate sa va reprezinte cel mai mult personalitatea: puteti alege culori foarte variate in combinatii inedite, dar si sa alaturati texturi diferite. Este spatiul dvs privat de care puteti sa dispuneti fara nici o restrictie cromatica sau de design.


Image 1
...pentru Dormitor

Mobilier pentru dormitor, camere pentru copii, camere de tineret sau dormitor matrimonial.

Vreau detalii

Image 2
...Bucătării înzidite

Bucătăria înzidită aduce senzațiile vacanței și amintirile copilăriei în noul cămin.

Vreau detalii

Image 3
...pentru Living

Amenajări cu mobilier pentru living modern  cu fronturi din MDF vopsit lucios, biblioteci sau standuri multimedia.

Vreau detalii

Image 4
...pentru Office

Mobilier de birou și amenajări office pentru firme ori spații private, complet personalizat.

Vreau detalii

Image 5
...pentru Dressing

Dressing-uri simple și dulapuri ori amenajări sofisticate cu sisteme și uși glisante.

Vreau detalii

Sus