3

Oferte și Promoții

 

 

Oferte de Mobilier pentru acasă

 

Odată cu zilele de toamnă a scăzut și temperatura în termometre iar frigul și-a făcut simțită prezența. PAL-ul melaminat este un material frumos și rezistent, astfel că frigul nu l-a afectat dar prețurile mobilierului din PAL melaminat s-au contractat vizibil cu destule grade !

Vino acum la showroom-ul ReveriaTa să comanzi ca să profiți de efectele frigului și sa-ți amenajezi casa cu frumusețea și căldura mobilierului din PAL melaminat mai ieftin decât te aștepți !

 

 

Oferte de Electrocasnice ieftine

 

ReveriaTa.ro, cu sprijinul Teka, a selecționat câteva modele de chiuvete pentru bucătărie din inox și tegranit, baterii pentru bucătărie și seturi de aparatură electrocasnică încorporabilă din gamele modernă și rustică pe care le promovează la prețuri reduse. Astfel, aparatele electrocasnice de calitate pot completa mobilierul pe care tocmai l-ai comandat cu discount de sărbătoare.

Pentru oferta promoțională disponibilă acum, deschide revista cu aparatură electrocasnică, baterii și chiuvete de bucătărie TEKA - pliant promo sept - dec 2020

 

 

Oferte de Mobilier Office și Comercial

Magazinele și birourile se îmbracă în haine de sărbătoare. Profită de discountul special pentru mobilierul comercial comandat cu ocazia sărbătorilor.

 


Sus