3

Electrocasnice de calitate

 

 

Întotdeauna alegerea mobilierului este un pas important. Ai făcut multe alegeri și acum ai o bucătărie frumoasă, cu design atrăgător, bucătărie în care te imaginezi gătind cu plăcere. Pentru ca bucuria să fie deplină, o ultimă alegere mai rămâne de făcut: trebuie să te decizi cine te ajută la gătit și curățenie.

 Așa cum te-am îndrumat și în privința mobilierului, te ajutăm și la alegerea aparaturii electrocasnice. Știm că în bucătărie este mai mereu mult de muncă așa că ar fi bine să ai un partener de nădejde, pe care-l recomandăm cu drag:

 

 

logo-teka Electrocasnice Teka

 

 

Cu peste 90 de ani de activitate, Teka este o companie multinațională germană, lider în aparatură încorporabilă – și soluții destinate băii. Cu prezența în 116 țări și peste 100 de milioane de clienți în întreaga lume, grupul Teka a demonstrat de mult valoarea și calitatea produselor pe care le oferă, fapt susținut de numeroasele premii internaționale de design și funcționalitate pentru cea mai ridicată calitate și fiabilitate a produselor.

Cu siguranță, printre atâtea produse există și ceea ce-ți dorești. Tocmai de aceea, noua gamă de produse electrocasnice oferite de Teka poartă un nume special:

 

wish-logo

 

...deci, pune-ți o dorință și alege din cataloagele Teka.

 

 plita-combinata-gaz-inductie-teka

 

 

Hote

 

Arome delicioase fără fum și mirosuri neplăcute. Hotele Teka WISH sunt eficiente și aspectuoase - adevărate opere de artă. Bucurați-vă de puterea și designul lor și gătiți mâncăruri delicioase!

Descărcați catalogul de Hote Teka.

 

 

Cuptoare

 

Noile cuptoare WISH de la Teka sunt proiectate și create pentru a vă împărtăși dorințele. Aceste produse precise, ușor de curățat si de utilizat au fost create pentru a vă îndeplini toate dorințele pe care le aveți pentru preparare. Create cu un design care va conferi bucătăriei un caracter unic dar și ușor de recunoscut.

Descărcați catalogul de Cuptoare încorporabile Teka.

 

 

Baterii de chiuvetă pentru bucătărie

 

Bateriile pentru chiuvetele de bucătărie sunt realizate astfel încât să eficientizeze consumul de apă și să asigure un control perfect al debitului.

Totul îmbrăcat în forme superbe ce adaugă valoare estetică bucătăriei.

Descărcați catalogul de Baterii de chiuvetă pentru bucătărie Teka.

 

 

Cuptoare cu microunde

 

Pentru atunci când doriți să preparați rapid și ușor...

Datorită stilului de viață rapid, uneori nu avem timp pentru a-l petrece în bucătărie gătind. Cu noile cuptoare WISH nu va trebui să renunțați la rezultatele delicioase.

Descărcați catalogul de Cuptoare cu microunde Teka.

 

 

Mașini de spălat rufe și Uscătoare

 

Mașinile de spălat rufe Teka WISH: un SPA pentru cele mai delicate materiale cu un consum minim de energie. Răsfăț pentru haine (garantat prin certificarea Woolmark), grijă față de mediul înconjurător și economie importantă de apă și energie electrică (certificat A+++). 

Descărcați catalogul de Mașini de spălat rufe și uscătoare Teka.

 

 

Frigidere, Congelatoare și Răcitoare de vinuri

 

Aerul rece joacă un rol important în căldura căminului. Frigiderele WISH păstrează alimentele proaspete, deoarece își conservă eficiența elementelor nutritive și vitaminelor. Tehnologia No Frost, funcția Eco și sistemul antibacterian cu ioni de argint, alături de iluminatul cu LED și sistemul Fuzzy Logic sunt argumente puternice în favoarea frigiderului Teka. Prospețimea alimentelor o dovedește.

Descărcați catalogul de Frigidere, Congelatoare și Răcitoare de vinuri Teka.

 

 

Catalog Chiuvete

 

Oțel inoxidabil, sticlă securizată și Tegranit. Doar 3 materiale, însă designerii Teka au reușit să obțină o multitudine de chiuvete cu forme rafinate, potrivite oricărei bucătării. Iar atunci când doar un singur material nu a fost suficient pentru a se exprima, au creat superbe combinații de oțel inoxidabil și sticlă. Poate știați, poate nu, dar orice bucătărie își dorește o chiuvetă Teka.

Descărcați catalogul de Chiuvete Teka.

 

 

Catalog Mașini de spălat vase

 

Mașinile de spălat vase Teka WISH spală totul delicat garantând rezultate impresionante: au grijă de veselă, economisind în același timp apă și reducând consumul de energie. Mai mult: lucrează fără ca vreun zgomot să vă deranjeze.

Descărcați catalogul de Mașini de spălat vase Teka.

 

 

Catalog Plite

 

Oricare ar fi stilul tău de a găti, Teka transformă această experiență într-una autentică; e ca și cum Dorința ta ți s-ar fi îndeplinit. Plitele Teka WISH sunt ușor de utilizat, ușor de curățat și eficiente din punct de vedere energetic.

Descărcați catalogul de Plite Teka.

 

 

De asemenea, o privire pe pagina de  Oferte  poate aduce surprize plăcute. Sau mai multe idei noi.

 

 

 chiuveta-tegranit-cu-baterie

 

 


Image 1
...Bucătării înzidite

Bucătăria înzidită aduce senzațiile vacanței și amintirile copilăriei în noul cămin.

Vreau detalii

Image 2
...pentru Office

Mobilier de birou și amenajări office pentru firme ori spații private, complet personalizat.

Vreau detalii

Image 3
...pentru Baie

Mobilier de baie personalizat și optimizat pentru fiecare spațiu.

Vreau detalii

Image 4
...pentru Bucătărie

Bucătării cu fronturi din MDF printat sau sticlă printată. Design rafinat, funcționalitate și calitate.

Vreau detalii

Image 5
...pentru Magazin

Mobilier pentru magazine și spații comerciale, cu design spectaculos, din orice material.

Vreau detalii

Sus