3

Living la comandă

Când spunem Living ne gândim de obicei la acel loc special unde se reunește familia să petreacă timp împreună. Televizorul, sisteme audio și, din ce în ce mai rar, cărțile, sunt elemente ce-și dispută întâietatea atunci când încercăm să definim mobilierul pentru living.

Citește mai mult...

Contactează-ne !

Vă așteptăm și pe:

 

 

Mobilier pentru living și bibliotecă la comandă

 

 

Pentru a decide tipul de mobila de living, cel mai important este sa stabiliti scopul pe care il va indeplini aceasta camera.

 

 

- Este spatiu de relaxare pentru intraga familie? Pornim de la ideea ca livingul trebuie sa raspunda nevoii de socializare in cadrul grupului de apartenenta, familia. Recomandam sa luati in calcul tot atatea locuri pe canapea sau/si fotolii, cati membri are familia dvs.

 

 

- Se serveste masa aici zilnic sau ocazional? Daca serviti masa zilnic in living, locul pentru masa trebuie atent ales si amenajat. Masa si scaunele trebuie sa fie armonizate cu intregul. Daca se va servi masa ocazional in living, atunci va recomandam o masa extensibila sau chiar una plianta, care sa se armonizeze cu corpurile de mobilier de living.

 

 

- Priviti la televizor sau preferati linistea lecturii unei carti langa semineu? In functie de raspuns, vom alege modelul de mobila de living cu semineu sau TV incorporat. Putem proiecta un mobilier in care sa incorporam atat semineul, cat si televizorul. Sau puteti opta pentru un living gen biblioteca clasica, in care sa incorporati doar semineul.

 

 

Raspunzand la intrebarile de mai sus, se va face alegerea pieselor de mobilier de living in functie de necesitate si se va contura stilul livingului.

 

 

Bucataria si livingul open space pot urma acelasi stil, folosind aceeasi cromatica sau cromatica diferita. Atentie la modul in care indepartati mirosul bucatelor din incapere! Calculati cu atentie cati metri cubi trebuie sa evacueze hota (daca nu stiti sa faceti calculul, va ajuta colegii nostri ). Este important ca hota pe care o veti achizitiona sa aiba parametrii corespunzatori.

 

 

Optiunea pentru un anumit stil ne va ajuta sa alegem materialele pe care le vom folosi in constructia corpurilor de mobila de living.

Pentru livingurile mici, va recomandam cu predilectie stilul modern de mobilier, minimalist, in care sa domine materialele lucioase. Veti obtine efect de marire a spatiului, de lumina, de „aerisit”. In functie de buget, puteti folosi texturi lucioase: MDF vopsit, MDF infoliat, MDF panou, MDF perforat, sticla vopsita, sticla printata etc. Placarea peretilor cu pal texturat, in care sa inseram banda led mascata in profil, poate sa aiba efect estetic de-a dreptul spectaculos. Ca varianta, placarea doar cu oglinda sau combinatia pal texturat – oglinda este inedita si surprinzatoare din punct de vedere a efectelor.

Pentru spatiile generoase, se pot folosi fronturi din lemn masiv, MDF infoliat texturat si/sau cu frezare, MDF vopsit frezat, cornise, pilastri, eventual accente de ratan, bambus, piele naturala.

 

 

Din punctul de vedere al accesoriilor folosite, mobila de living este cea mai putin costisitoare. Pentru a fi mai spectaculos livingul, puteti folosi in loc de manere deschideri prin apasare. Recomandam accesoriile Blum cu TIP ON.

Indiferent cat de spatios este spatiul alocat livingului, nu incarcati camera cu piese de mobilier care nu se sustin prin utilitate. Canapea, fotolii, masa de cafea si mobila de living modulara sunt piese suficiente. Adaugati masa si scaune, daca amenajati un open space, eventual si o zona de bar.

In cromatica peretilor, pentru a da senzatia de spatiu, trebuie sa domine culorile deschise: tonuri de bej, galben, gri. Nu excludeti alb. Pentru a introduce culori mai puternice, puteti alege canapeaua sau obiectele de decor mai colorate.

Tot pentru a avea iluzia spatiului mare, va recomandam sa folositi lumina in trepte. Pe langa o lustra adaptata stilului mobilei, se pot folosi aplice, lampadare, dar si benzi led sau spoturi cu lumina calda/si rece incorporate in mobilier sau in placarile de pe pereti.

Optiunile sunt multe. Va asteptam la showroomul nostru din Home Design Mall, pentru a amenaja impreuna zona dumneavoastra de relaxare alaturi de familie si de prieteni.


Image 1
...pentru Dormitor

Mobilier pentru dormitor, camere pentru copii, camere de tineret sau dormitor matrimonial.

Vreau detalii

Image 2
...pentru Dressing

Dressing-uri simple și dulapuri ori amenajări sofisticate cu sisteme și uși glisante.

Vreau detalii

Image 3
...pentru Office

Mobilier de birou și amenajări office pentru firme ori spații private, complet personalizat.

Vreau detalii

Image 4
...pentru Bucătărie

Bucătării cu fronturi din MDF printat sau sticlă printată. Design rafinat, funcționalitate și calitate.

Vreau detalii

Image 5
...pentru Magazin

Mobilier pentru magazine și spații comerciale, cu design spectaculos, din orice material.

Vreau detalii

Sus