3

Dressing la comandă

Aflata in majoritatea situatiilor in imediata vecinatate a dormitorului, camera dressing a capatat in ultimul timp propria ei personalitate.

Citește mai mult...

Contactează-ne !

Vă așteptăm și pe:

 

 

Mobilier pentru dressing la comanda

 

 

Executam la comanda mobila pentru camera dressing fara a avea nici un fel de restrictie in ceea ce priveste materialul folosit, accesoriile, compartimentarea sau designul.

 

 

Ce are o camera dressing special? In primul rand nu vom depozita hainele in spatele unor usi. Corpurile de depozitare pentru garderoba dvs nu vor avea usi: nici glisante, nici pe balamale, nici pliante. Veti avea avantajul ca atunci cand ati intrat in dressing veti vizualiza rapid toate hainele si va veti putea alege rapid tinuta pentru o anumita zi sau pentru o ocazie speciala.

 

 

Constructia mobilierului de dressing se bazeaza pe spatii largi, sustinute de pereti laterali rezistenti, multa bara de haine (pentru a expune cat mai multe din haine pe umerase), polite dese si inguste (pentru a expune impachetate tricourile si pulovarele pe un singur rand, fara a avea impedimentul de a nu vedea ceea ce este pe randul din spate ).

 

 

De multe ori, daca bugetul alocat pentru dressing permite, putem folosi sisteme modulare pentru dressing Linea sau Tram. Aceste sisteme pot inlocui peretii verticali din pal sau MDF cu o structura de bare metalice pe care vom adauga polite, cosuri, suporti de pantaloni, suporti de cravate si curele etc. Prezinta avantajul de a folosi maximal spatiul, iar mobilierul nu pare greoi, vom avea un mobilier de dressing foarte aerisit.

 

 

In zona superioara a dressingului putem sa prevedem polite lungi, pe care sa depozitam valize sau alte obiecte voluminoase, sau putem sa prevedem o bara de haine tip lift, pentru a putea aseza hainele pe umeras si la inaltimi mai mari.

 

 

Am povestit despre spatiile deschise, fara usi. Sunt binevenite in dressing. Dar la sertare nu trebuie sa renuntam. Avem nevoie de ele pentru lenjeria de corp. Sertarele din dressing pot fi inlocuite, eventual, cu cosuri de depozitare din materiale variate, care sa completeze linia de design a dressingului.

 

 

In dressing, in functie de spatiu, pe un perete lateral al mobilierului sau pe un perete liber al camerei, este utila o oglinda, care sa ne confirme la final ca tinuta aleasa este una armonioasa. Se poate atasa oglinda mobila pe o laterala de mobila. Aceasta oglinda poate fi scoasa doar cand este nevoie.

 

 

In functie de dimensiunea camerei dressing, se poate utila cu o masa de calcat haine ascunsa intr-un sertar prevazut la o inaltime corespunzatoare.

 

 

Tot in dressing, intr-o zona speciala, putem depozita parte din incaltaminte, in cutii sau putem sa prevedem suporti speciali pentru pantofi.

 

 

O atentie aparte trebuie acordata accesoriilor folosite in mobila de dressing. Cu o functionalitate superioara si estetica deosebita este gama Moka. Culoarea “moka” avantajeaza foarte mult imaginea de final a dressingului dvs. Exista o gama foarte larga de accesorii Moka: suporti de pantaloni, suporti de cravate, suporti de curele, suporti de pantofi, cos pentru rufe curate, cos pentru rufe pentru spalat, oglinda cu zona speciala pentru produsele de machiaj, cutie pentru bijuterii si/sau ceasuri etc.

 

 

Iluminarea dressingului se va face din plafon, dar este recomandat sa folositi lumini proiectate spre zona de depozitare.

 

 

Dimensiunile camerei si bugetul sunt singurele limite in proiecatrea unui mobilier de dressing elegant si functional. Ne putem ocupa impreuna pentru a avea un mobilier pe placul dvs.


Image 1
...pentru Dormitor

Mobilier pentru dormitor, camere pentru copii, camere de tineret sau dormitor matrimonial.

Vreau detalii

Image 2
...pentru Living

Amenajări cu mobilier pentru living modern ori clasic, biblioteci sau standuri multimedia.

Vreau detalii

Image 3
...pentru Baie

Mobilier de baie personalizat și optimizat pentru fiecare spațiu.

Vreau detalii

Image 4
...pentru Bucătărie

Bucătării din MDF vopsit, MDF înfoliat, lemn masiv sau PAL melaminat. Design rafinat, funcționalitate și calitate.

Vreau detalii

Image 5
...pentru Office

Mobilier de birou și amenajări office pentru firme ori spații private, complet personalizat.

Vreau detalii

Sus